sängen kallar !

kände att bilden passade lite till denna dag
äntligen klar med den med svenskan, och dags att sova ska bli underbart !
sovgott alla miina kära vänner ! ♥

Livet känns nu prima !

Heeejsan hoppsan, nu har jag slängt av mig det där sura och arga som jag hade idag i skolan men trött caroline med inte så mycket mat i magen och ont i huvudet, då går det allt utom bra och hade ju som sagt ingen bra dag idag, så fööörlåt till alla jaaag tjurade på, meen hade verkligen ingen topp dag ! och jag är nästan aldrig arg så när jag väl blir det så kommer allt på samma gång, och tjurar över saker som inte ens är värda att tjura över. men jag måste tjura ibland för attsedan bli glad igen ! och egentigen var ju facerapen ganska kul, haha förutom att dom loggade in och att jag inte glömt logga ut från deras dator, haha virrigt men ni fattar nog !
Meen nu ska vi sluta snacka depp ! imorgon ska jag gå på öppet hus på s:ta ragnhild, är lite sugen på den även om det egentligen är alldeles för mycket plugg ! men kände att jag ändå måste åka dit och kolla en sväng för att se hur det ser ut ! meeeen usch vill verkligen inte byta skola, jag gillar vår skola nu och alla vänner och hela alltet. och får bara panik utav att tänka på allt det där !
ajaaaa nu ska jag plugga vidare på min underbara bok...

I don’t need sex, life fucks me all the time…

haar haft världens äckligaste piss dag ! min morgon börjar med att jag försover mig, så hinner inte plugga igenom spanskan, sen får tandkräm på min tröja, så jag får byta ! min bror har lurat mig på en uppgift jag skickat in så fickfel, har inte fått någonting gjort i skolan, någon låste min mobil så den behövdes kopplas till itunes, ska kirra men min dator har inge batteri och har ingen laddare, mina vänner facerapeade mig brutalt, sedan hem för attt läsa klart min piss bok, plus detta har jag galet ont i huvudet ! underbar dag verkligen.... sååå jag bröt ihop !
ajaa efter regn kommer solsken !

Plugg, plugg och åter igen plugg

Jaaaag ska hänga mig, har alldeles för mycket plugg ! 40 spanska glosor till imorgon sen ska jag läsa en bok till på fredag, assso jag orkar inte med allt dumt plugg. Först plugg i skolan och sen efter. Att plugga har blivit mitt liv den sista månaden usch och fy och blä! Haha hej depp inlägg !
Ajaaa nu ska jag gå och hälsa pååååå min underbara spanska bok, vill ni bli vän med den, så skriv gärna en kommentar, vill bli av med han !
Puss, gick inte att lägga upp någon bild så blir tråkigt inlägg utan bild


FIFA kväll

dåligt med uppdatering, jag vet :( denna kväll spenderades iallfall på min kära skola för en fifa kväll, spelade ingenting men kul vart det ändå ! alla var super grymma, omänskligt. meeen vinnarna av turneringen ( eller vad man ska säga) blev tillslut paul och malik, grattis grattis ! gick hem med världens tyngsta väska kommer hem och är utelåst, härlig slut på kvällen sådär ! ajaaa nu ska jag springa och äta ! mums !

Här ska den så kallade rubriken stå

Hejsan allihop, vart ju inte en sådandär super blogg dag men sånna har väl alla ibland, fick iallfall mycket gjort med svenska och engelskan, skönt !
Hur har eran dag varit ?
Saknar lite kommentarer av er ! Homework till imorgon ! Hehe. Imorgon har jag idrott :D :D :D har inte tränat på 4 veckor typ och får fortfarande inte men jag får gå runt några varv hehe
Meen nu ska jag sova mina älsklingar ! Ha det toppen, puss !


jag + skolan = Bestfriend forever...

Jaaag har såååååå mycket plugg just nu massvis verkligen ! sååå måste plugga järnet nu ! så ni får er ett inlägg lite senare ! :D
pussssen

Sängen är nog min bästavän !

Godnatt mina kära, nu ska jag sova
pusssssss!


blont eller brunt? det är den stora frågan !

nu är det såhär att denna brutta funderar på att färga brunt, typ ljus brunt, iallafall lite mörkare en jag har, vad tycker ni ? eller kanske blondar, öppen för förslag !
vs
fast inte såhär mörkt !
min näsa ser helt cp ut, typ värst triangeln men strunta i den !

Förlåt mina vänner !

usch super dålig updatering både igår och idag ! sånt gillar vi inte men har inte hafft tid !
denna dagen spenderades meeed pluggande nästan ela dagen, vid sex tiden gick jag ch min familj till min farmor för att "fira" första advent ! hoon tycker det är så kul när vi kommer, genom att ringa henne någon gång ibland har man gjort hennes vecka ! juust nu sitter jag alldeles själv i min soffa, vet inte vart resten av familjen tog vägen, alla bara försvann pooff. jag kanske luktar.... ajaa hoppas n haft en toppen söndag !
image description
jaag och min käre broder !

Vampire dairies ♥


jaag är kär !
nu ska jag plugga vidare !

Skuldkänslor till tusen !!

Idag skulle jag ha åkt till stallet och hjälpt till, men hade helt glömt bort det ! Sen får jag inte springa så kunde inte åka dit, men dem var ont om folk så försökte få in någon som kunde vara men ingen kunde ! Fööööörlåt emma att jag inte kom, hoppas det löste sig !!
Kan inte länka från mobilen men hennes blogg finns nere på länkar där nere, så ta en titt in på hennes super fina blogg !


Godnatter

random bild
jaag är så trött, håller typ på att somna på datorn, så jag rullar mot min underbara säg för lite skönhets sömn !
ses imorgon mina kära vänner pussss !

Kära tomten !

Snälla söta fina tomten ! lägg dessa fina grejer under min gran !

I don't care if monday's blue, Tuesday's grey and wednesday too, Thursday i don't care about you, It's friday i'm in love ♥

its friday, fridaay gonna get down on friday !
hoooola amigos fredag idag då, helg imorgon vilket betyder sovmorgon !
idag i skolan gjorde jag verkligen ingenting, försökte jobba lite på bilden, meen nej gick inte sådär värstans.
sedan rullade jag melisa och kellie hem hit och chillade. och nu försöker jag ringa min vän moa, som inte svarar, hhehe naajs info sådär.
Kvällen spenderas iallfall bara hemma framför tv:n med lite idol, mys !

nytt i garderoben !

'
image description
image description
glömde säga det igår, men min underbart snälla mamma kom hem med lite kläder till mig!! <3 hon är världens bästa, all kärlek till henne !

Gymnasiemässan

Hejhopp, pucsh, denna dag spenderades i hetsen på gymnasiemässan, det var mycket folk, men det gjorde inte så mycket fick tusen broschyrer, helt galet ! Men känner att jag fick lite mer koll nu, vackstanäs, ragnhild , vittra står ganska högt upp men vi får se, ska troligtvis dit på lördag och kolla igen men jag vet inte ! Men usch vill inte börja gymnasiet gillar allt som det är just nu, så typiskt mig, jag hatar förändringar ! Men detta är ju något som måste göras och jag tror det blir bra tillslut !

Puss


Mcdonald's

Hej mina fina vänner ni är underbara, statistiken håller i sig, och varje gång jag ser detta blir jag överlycklig puss på er allihop !
denna dagen spenderades i min soffa med min kära vän datorn och min kära vän moa (som också är sjuk).
sjuukt tråkig dag så jag vill dö meen sedan kom min mamma hem med mcdonalds och rädda mig !
ronald mcdonald är en sann vän ! nu låter jag as fet men det är okej !
meeen nu ska denna brud sova för hon är trött, och ska upp tidigt imorgon för det bär av mot sjukgymnasten ....
aja pussss !


min bok kan gå och hänga sig !

neejmen hallå !
min bok är ingen kul bok, hoppas inte liz ser detta .
deen är galet dålig och jag orkar inte svara på frågorna. men det är bara att bita ihop !
imorgon bär det iallafall av till gymnasiemässan i älvsjö tror jag ! börjar bli på allvar allt det där nu, och jag blir stressad bara va att tänka på det, då jag verkligen inte vet vart jag vill gå ! varken vilken linje eller vilken skola, så jag hoppas att jag får lite mer koll på det imorgon även om jag inte behöver bestämma mig förns i februari, så känns det skönt att ha lite koll !
ajaaa nu ska jag plugga vidare !
jag är en pluggis !
jaaag gillar pluggisar !

Min hals dödar mig långsamt...

Min hals plågar mig . det har flyttat in ett ont monster i min hals som sticker knivar i  den . Det är ett elakt monster !
ajaa idag stannade denna brutta hemma för hon mådde inte så bra :(
fast hon har jätte mycket att göra så hon får plugga hela dagen ! usch och fy !
meeeen nu måste jag gå och äta innan jag svälter ihjäl kommer mer bloggande sen ! :D :D :D
random bild

Stadigt sl stadigt !

När jag gick förbi stationen idag påvägen hem så var ena tåget mot märsta en kvart försenat. redan försenade med sina tåg och det är inte ens snö än, hur ska det då bli i vinter! dom borde ju bli bättre på detta snart tycker jag !
Nu är det vinter, nu är det vinter då var det tåg kaos igen ! stadigt sl stadigt !

pluggandet fölljer efter mig .

hejsan allihop ! idaaag vart det plugga som stod på schemat, jaag ska skriva vad jag gjorde på min prao, som var typ 3 månader sen, och jag ska skriva detta på spanska. FML ....
Livet suger. jag är en emo nu ska jag gå och skära mig ! har du en kniv?
svampbob ♥

Kärlek !

Ssssssssk underbar seger idag , 4-1 !
Nu är vi påväg tillbaka ! Wihoooo !
Kärlek till er !

Allt för mig godnatt !
Ps min bror är 17 och sitter och kollar på pokemon helt klart mogen för sin ålder eller vad tycker ni? Ds


trololololol

boken sket ner sig så nu ska denna lilla tjej sova ! som om inte hon har gjort det tillräckligt ....
ajaaa säg godnatt till fru caroline nu barn !

deckarn !

hahahahhah nuu ska jag skämma ut mig för er som läser min blogg, gillar att bjuda på mig själv, så ta för er haha.
hahah nejmen jag behövde verkligen läsa klart mina sidor i min bok idag och efter förra inlägget så tänkte jag att jag kör järnet ! men neeej neej. två sekunder senare sover jag och vaknade för typ en timma sedan av att min pappa står i mitt rum och as garvar åt mig. nr jag öppnar ögonen märker jag att jag har boken över ansiktet och jag stor gråter.
Pappa har innan detta väckt mig 3 gånger !
känns trovärdigt att berätta som förklaring till liz på torsdag om jag inte är klar, meeen så ligger det till ! haha nej men nu måste jag läsa vidare !

underbara klass ♥


Mor gifter sig....

Hej mina vännner !
idag efter skolan fick jag besök med mig hem. linnea skulle till någon hud grej och hennes lillasyster ville inte va själv hemma så hon fick följa med mig hem ett tag ! vi åt pop corn och kollade på nickelodeon !
seeen vart deet pluuggning som stod på schemat, wihooo...
vi ska läsa en book som heter mor gufter sig, jag dör hur tråkig den är, men det gick inte så bra med läsandet för först somnade jag för boken va dö tråkig, sedan vart det lite chattande men gick helt ok med det andra pluggandet ! .
"de kallade sig allihop välbärgades och spelade fina eller som det sade, de var bildade"
ajaaa nu ska jag läsa vidare i min älskade bok !
döööö bok döööö !

STATISTIKEN ÄR PÅ TOPP !

oooh man blir så glaaad ,  statistiken är as bra just nu wihhho !
ni är underbara kompisar !

DISCO DISCO YEAH YEEEEAH


Taxinge julmarknad !

idag bar det av med moa och thaaa family to taxing för att gå på deras julmarknad !
såå himla mysigt lite tråkigt väder men det gjorde inget. jag längtar jätte mycket efter julen, är verkligen en riktig jul människa ! Bara mysa och ha det bra !
Jag fick iallafall en ring av min fina farmor jag tänkte visa !
Just nu håller jag på att ladda in bilder till datan från discot och chattar med dessa snygga brudar !

Söder ♥

Hola allihopa !
idag vart det en liten sväng till söder med familjen eller ja inte tim men resten, super mys !
söder är så himla mysigt tycker jag ! vart ett par skor och ett iphone skal !
nu väntar jag på att min kära lilla melisa ! :D
bloggar mera seeeen !
iphone skal från jaaag vet inte vad den heter hehe 159 kroner kostade det iallafall
Skor från mixage 499 ! :D

P TO THE ARTY, ARTY TO THE P 2

Hha råkade skicka innan jag var klar och det är en mobil blogg så vet jag inte hur man tarbort !
Disco disco yeeah yeeeah !
Kvällen vart galet lyckad ! Fast mina knän pajade helt, kanske inte var jättebra planerat att dansa järnet. Men äsch det var helt klart värt det !
Jag dansade med kungarnas kung, yosef han är nya Michael jacksson fast sötare ! Haha han lärde mig lite moves men fattade inte så mycket !
Grym kväll iallafall !
Bilder kommer!
puss !


P TO THE ARTY, ARTY TO THE P


A fact of life; after monday and teusday even the calender says W.. T.. F..

Just nu ligger jag i sängen och läser världens sämsta bok... Asso jag dör typ hur tråkig den där . Man förstår ingenting. Läs ALDRIG mor gifter sig.
Meeeen se det positivt fredag imorgon vilket betyder soooovmorgon och inte minst av allt discoooo ! :D
Sjukt taggad, eller ja iallafall ganska !
Men nu ska jag och min kudde ha lite egen tid! Sov gott puss!


Pannkakor är gott

Hola Känns så galet konstigt utan tandställning, jag kan känna sina tänder nu ! efter skolan åkte denna brutta och hennes andra bruttvän ner på stan, köpte ett par strumpbyxor och sen gick vi hem till melisa ! tänkte egentligen köpa något att ha på mig på skoldiscot vi 9or ska ha imorgon men hittade inget :/ ajaaa hemma hos melusa gjorde vi inte så mycket åt pannkakor och chilla ! :D sånt gillar vi ! Nu skaa jag gå och hjälpa pappa med maten, men vi hörs nog snart tror jag !'

Med tandställning
image description
UTAN TANDSTÄLLNING !

Tandläkaren

Nu är det nära, snart är jag utan tandställning ! Ååååh ska bli underbart


Breaking dawn !

Denna dag sög i skolan, spanska och matte prov. Vart inte klar med matteprovet så får fortsätta imorgon, loooove life ! Men efter skolan så åkte vi ner på stan för att se breking dawn. Den var galet bra ! och jaaacob jag dör . Men slutet njaaaaa jag vet inte, eller det var ju bra men jag orkar inte vänta ett halv år typ på att nästa ska komma ut. vill ju ha den nu nu nuu ! hahah men tjurkärringen brevid oss sa tyst såfort vi andades typ..  Ajaa det vart en super mysig kväll med mina fina tjejer !
MEEEN INTE MINST IMORGON RYKER TANDSTÄLLNINGEN ! så galet underbart, jaaag kommer kunna känna mina tänder ! meen nu ska jag börja pallra mig mot sängen är så trött hela tiden vet inte vad det är med mig, asso visst jag brukar vara trött på kvällen men inte såhär hahah. Men lite skönhets skadar aldrig !
UNDERBAR FILM !
UNDERBARA TAYLOR !

Sängen kallar

Nu ska jag pallra mig mot sängen är faktiskt galet trött !
Godnatter !


kaosdag

heeej mina fina vänner ! denna daag blev helt kaosad ! först skulle vi ha bild men hon var sjuk och vi hade en vikarie och jaa bara kaos, sedan efter skolan sjukgymnast hahah han såg ut som zlatan fast han hade större näsa, och japp det går ! men sedan redovisningskväll på skolan KAOS ! hahah men äsch det vart ganska mys det slutade med att vi spelade pingis medans dom andra workshopade sig !
Meeeen åh jag är sjukt taggad för bio imorgon ! ska bli så himla kul ! åh !
BREAKING DAWN, jag hoppas verkligen den är bra !

Måste skynda mig lite

Hejsan allihopa
Det ble inget inlägg igår, var tvungen att hård plugga matte, matte prov på onsdag...
Idag ska jag till sjukgymnasten och sedan tillbaka till skolan då vi har redovisnings kväll, kul ...
Men nu måste jag springa ha det !


Filip och Fredrik !

Jag tänkte lägga upp bilder på torhamn men det gick inte så får lägga in dom på datorn och ladda upp dom !
Kvällen spenderades i soffan med mina fina föräldrar och en bror. Filip och Fredrik var det som tittades på, det är helt galet hur bra dom är på allt, dom vinner alltid ! Tror aldrig jag kollat utan att dom vunnit.. Helt galet !
Nu ska jag sova är grymt trött !
Tråkigt blogg inlägg .

Min kära vän freja och jag, känner mig hyffsat kort ! Men jag gillar dej kompis !


Home 

Jag är hemma ! underbart skönt, att slänga sig i sin egna säng och bara gosa ner sig ! bilfärden hem gick seriöst i slowmotion. Sov ingenting på hela vägen förns vi kommer till gnesta typ 20 minuter hem dom somnar jag. värt . AJaaa nu ska jag ta mig ett varmt bad och sedan äta ha det bra !
Bilder kommet pussssen ! ♥

Våra brister gör oss till människor

Asso det är helt galet klockan är tio över fem och det är kol svart man blir ju deprimerad !
Jag har jätte tråkigt, det är jätte segt att åka bil idag, vill bara hem nuu. Och det hjälper inte att det är ca 2 timmar kvar .... Sen här ute på landet har man nada teckning så jag hoppas detta går att skicka !
Hej depp inlägg, men sånna måste man väl också ha !
Nu ska jag fördriva tiden med att sova !
Hörs snart


Rubriker är svårt

Hello
Rubriker är galet svårt att hitta på, men är rätt nöjd med detta inläggs rubrik faktiskt...
Idag är det väldigt grått och kallt här, och ingen mysigt alls. Vill bara att snön ska komma så allt det gråa kan försvinna ! Snön lyser ju upp så det inte blir så mörkt. Sen är det ju aldrig fel med lite skidor ! Jag längtar jätte mycket efter julen, julgodis, jul lov, julklappar och bara massvis med mys! Underbart !
Men nu ska jag packa ihop mina grejor sen bär det av hem åt ! :D


Karlskrona stad

Hej allihop !
Som sagt så bar det av till våra underbara vänner i Karlskrona !
Först vart det en liten sväng på stan och sedan hem för att mysa ner oss i soffan framför en film ! Kom inte ihåg vad filmen hette men den var bra !
Kom precis hem och ligger nu i min sköna säng !
Tänkte ta lite bilder på hur det ser ut här imorgon så laddas dom upp när jag kommer hem då jag inte kan ladda upp bilder härifrån, tyvärr
Aja kudden kallar !
Pussen


Torhamn

Godmorgon min fina !
Jag vaknade nyss av att min bror och mamma hoppa i min säng.. helt normala sådär... Haha
Idag bär det av till Karlskrona som ligger ca en halvtimme härifrån för att träffa våra underbara vänner jakob och Freja. Kärlek till er ! Ingen kärlek till Tim för han väckte mig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul blir det ! Sen senare ikväll så kommer mamma och pappa in så ska vi äta.
Resan igår gick förresten ganska fort. Sov typ hela vägen :D

Men nu måste jag gå och göra hämnd på min kära broder !
Går inte att lägga upp någon bild, så blir ett tråkigt inlägg


Hörlurar med ? Då är jag redo !

Onepiecen med, och hittade min hörlurar nyss så nu bär det av för att hämta tim sedan har vi 5 timmarsbil färd framför oss, livet leker..


Fantasifull rubrik .

Hola amigos !
Hur står det till med er?
Jag skulle skicka in musiken idag tänkte jag men filen är typ för stor att skicka så får airdropa den på måndag istället ! :( just nu håller jag på att packa då jag ska till torhamn nu. Inte taggad alls men vad ska man göra! Men först måste jag hitta mina hörlurar, eller moas kanske det är. Jag är tyvärr bäst på att ta folks hörlurar eller tappa bort mina egna. Haha men nu ska jag packa och leta hörlurar, ha det !


Hejhopp lillebror !

Min svenska kan gå och slänga sig i väggen. orkade inte göra klart den just nu den var för tråkig.
så jag la mig istället i min underbart sköna säng och spelade temple run hahah nördigt men sant.
Berättade jag någonting om dagen innan? aja isåfall får ni en repris min lilla mamma fyllde år idag, grattis till henne ! meen ja så efter skolan kom och hämtade mig så åkte vi till ikea haha skulle kolla på någon hylla och något mer men fick endast ljus med oss hem, men det är alltid bra ! det var min dag det . hur har er underbara dag varit?
jag i min underbar säng !
notera min kudde, SSK ♥

Dum av dig ♥

Heeej mina fina vänner !
JAG HAR HITTAT MIN FUCKING MOBIL LADDARE ! livet leker ! förutom att min svenska ska in i morgon och jag är inte klar.... ajaa får väl plugga vidare på den nu ! skriver ett inlägg sen !
jag är inte en så värstans bra bloggare men jag hoppas ni överlever !
pussen !

Dejt med kudden

Jag och min kudde är bestämt träff nu ! Och jag vill ju inte att den ska vänta, så nu ska jag springa !
Godnatt alla fina små blogg läsare !
Kisses !


Someone like you ♥

Heeej mina fina vänner !
Jag mår alldeles prima, förutom att jag pluggar. dumma plugg jag bara plugg plugg pluggar hela tiden, SUCK !
Men nu ska vi inte var deppiga, Imorse gick jag upp 20 över sex för att jag skulle till tandläkaren, inte så värst kul men tandställningen är ju borta om en sååå det är helt okej. guuuud vad jag längtar kommer kunna känna mina tänder, jag kommer kunna äta äpple och leeeeee hela tiden ! :D :D :D :D :D
jag kommer aldrig att ha min mun stängd kommer gå runt och le hela tiden ! Så framöver kommer ni helt klart se en glad caroline ! :D
meen nus måste jag verkligen plugga vidare på mitt dumma reportage ha det super duper bra !
solblekthår ♥

Ben & Jerry ♥

Idag har jag haft dejt med dom två bästa personerna i världen ben and jerry, kärlek till dom. aja juste var med moa också... haha okej nu ska vi inte vara sådanna.
Plugg är det som står på shemat tyvärr sånt gillar vi inte !
Så nu ska jag springa iväg och plugga idrott, eller jaa jag behöver ju inte springa för jag har redan datorn här meeen aa.
haa det bra alla mina kära blogg läsare !
Här har ni länken till hennes fin fina blogg ! ♥

Snart dags att dejta kudden

Hej mina sötnosar !
Vet ni hur skönt det ska bli att komma hem? Så skönt !
Tror jag ska vara med Moa hela helgen, har inte varit med henne på länge så ska bli super mys ! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det är alltid lika kul ! Borde försöka åka upp till Stockholm men så jobbigt att hoppa runt på kryckor, vill bara bli av med dooom nu, men ska till någon och rönka dem på måndag så måste ha dom tills dess, tyvärr !
Men nu ska jag nog börja pallra mig mot sängen
Pusss


Pensionärs kärlek ♥

Denna dag tillbringades med eric, mormor särbo? , men han är ungefär som en morfar för mig, då jag aldrig träffat min egen morfar. Men han kom iallafall hit med en tårta till oss, han är nog världens sötaste lilla gubbe, han ser precis ut som gubben i up för er som sett den. Och mormor och han är så kära, det är så kul att se dem tillsammans. Mormor och han var tillsammans när dom var unga, men mormor flyttade och så gifte dom båda sig, och båda vart sedan ensamma när morfar och Erics fru dog, när mormor och eric sedan träffades vart dom kära igen och det var därför mormor flyttade till Vimmerby, så gulligt tycker jag !
Men nu ska jag gå och duscha !
Pussen


Grattis världens bästa Farfar ♥

Idag är det din dag farfar önskar du var här så vi kunde fira den tillsammans,
Så som vi alltid gjorde förr !
Jag älskar dej för all framtid, och jag hoppas du har det bra i himlen !
Jag saknar dej oerhört mycket !
Puss från din Caroline ♥


RSS 2.0