Båt tur

Hallö bloggen !
Dålig uppdatering senaste dagarna, ber om ursäkt för det... Men vädret har varit helt ljuvligt har inte orkat blogga hehe..
Aja idag har jag spenderat dagen med min käraste brud Melisa !
Vi har glidigt i vårt stört coola båt, vi fiskade. Jag var kung. Melisa blev en fisk hahah hon hade fjäll överallt :)
Snart en nyfjäll Hahahah..
Aja hade en underbar dag men nu är det dags att sova, goooodnatt!


Slitenbrud

nääämen tjenare !
hur leker med er boys? jag och mitt liv leker kurragömma :)
nej men denna dag har varit rätt skön, började kvart i tio, kollade på wendelahebbes musik konsert typ, grymt duktiga var dem ! sedan nancys och sen fick jag sluta, så hem och kötta plugg och sedan gick jag ut med min käraste melisa lite ute ! super mysigt !
såå har varit en bra dag, men är så sjukt sugen på klassresa och new york nu så det finns inte ska bli så sjukt kul ! men nu är jag helt död så ska slagga lite nu, ha det grymt boys !
saknar min finaste brud freja ! längtar s jag spricker tills vi ses !

Sovmorgon

hallö bloggen, håller på att fixa om lite som ni kanske ser, blir lite konstigt just nu men orkar inte med kodmallar och skit nu... forsätter någon annan dag, så ni får stå ut så länge !
men jag är brutalt trött och borde egentligen sova för länge sedan så godnatt bebosar ! <3
image description
saknar torhamn :)

Sova

Trött så in i bänken, sov inte så mycket inatt då jag satt uppe och läste min nedrans bok som jag trodde skulle varit klar idag... Men nej nej.. Ska vara klar nästa vecka, palla krossa mina drömmar..
Aja så nu ska jag slagga, fett underbart jö. ha det bra pöss

 


Hemma liggandes

Hej mina fina !
Vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg alltså....
Aja idag var jag hemma från skolan, mådde inte så bra imorse om vi säger så.. Så kändes som det var lika bra att stanna hemma.. Jävla räka alltså... Haha
Dock har det ju varit as nice väder hela dagen så har legat ute och stekt och klunkat proviva som aldrig förr, men det funkar fan, mår inte illa för fem öre längre, nice som fan !
Aja så imorgon blir det skola och redovisningskväll... Ärligt vad är det för jävla på hitt???? Stanna efter skolan för att redovisa.... Plus detta missar vi Mange makers på grönan tack vare detta... Palla krossa våra drömmar.
Aja nu ska jag fortsätta läsa min bok...
Kärlek till er puss !
.
MIN FINASTE BÄSTAVÄN, BÄTTRE FÅR MAN LETA EFTER, diggar dig starkt pikachu <3


Paaaartaj

Yoooo bros !
hann inte blogga någonting igår hade fullt upp..
igååår var det partaj som gällde med några kära vänner , hade en as nice kväll, käka pizza kolla fotboll och gleed som rediga glidare ! gjorde dock vääärsta tabben, var lite borta där ett tag och åt pizza med räkor på och är ganska så allergisk mot räkor..... senaste gången jag åt det så var det magpumpning som gällde.... men fick som tur inte i mig så mycket men mådde inte sådär jätte bra direkt..... gaalet stor tabbe..... så jag och min kära moa åkte hem hit och sov.
så mår inte sådär top notch idag om vi säger så... min mage tror den är bagdad typ... så får tillbrinnga denna dag i min säng med mitt plugg framför mig, men men..
alla fina vänner som tog hand om mig igår, och gjorde kvällen grym ni är guld värda !
taaack för att du finns min ängel !

ingen kickar fotboll som han, ZLATAN jag sa ZLATAN

Juuuuuste måste dra denna sjukt cooooola händelse... heheh är fett stolt !
jag och min älskling missen var inne i stan idag, så skulle vi käka donken, mcwrap <3333 aaa iallafall så gick vi förbi sergel donken men var så sjukt mycket folk där.. så bestämmer oss för att gå till donken vid kungsan ni vet? så kommer vi in där ställer oss i kö snackar lite... sååå ser jag han längst fram i vår kö, säger till missen att zlatan står längst fram i vår kö, eller frågar mer eftersom han stod med ryggen mot var det lite svårt att se.. så vänder han sig om och vi får typ panik.. det är ju zlatan.. vart ju skakis som fan, slänger typ mobilen på någon brud som står där och frågar om vi kan ta kort med han, hahah asso efteråt mamaaa vad vi skakade... ahaha som om det var värsta grejen ! eller okej det var det.... men bruden som tog bilden ska inte bli fotograf.... ärligt hon sög på att fota ! men skiterit det är zlatan ! <3333

21 jump street

Hej sötnosarna mina !
kom hem för någon timme sedan från heron där vi kollade på bio, som jag skrev innan. blev filmen 21 jump street, gryyyym film ! HAHA as skön rakt igenom, rekomenderar starkt till er alla, det var en action komedi typ. Någon som hört talas om den? jag hade inte det tidigare... men den handlar iallafall om två grabbar som ska bli poliser och hur dem failar och sedan lyckas och aa lät ju inte grym... men den var det !  Sen gjorde det ju inget att min snygging channing och även dave franco tror jag han heter var med i den så man kunde dreggla lite...
men aja super mysig kväll ! men nu borde jag sova är ganska död faktiskt ! pusssss

Bio mys

Tjooo bros
Är just nu på väg upp till heron med min kära fader och broder för att kolla på bio, super mys ska det bli ! Vet dock inte riktigt vad vi ska se...
Glider med en brutalt coool lotus!
Jag <3 snygga bilar !

Men berättar mer om denna underbara dag senare ! Hinner inte dra den coola storyn nu, så vi håller på den pussss

Ser lite sne ut, men hinner inte hitta någon annan <3


Helt slut...

Hej mina fina !
är helt galet slut, känner mig typ som en död fisk...
igår var det operation dagsverket som gällde så skulle samla in pengar till barn i behövande länder. vi sålde fika. det gick bra. THE END.
men sen var jag ju dum och somna sent fast jag skulle upp tidigt dumt drag......
aja gick upp runt 11 träffade en kompis, va lite med han. gled runt lite typ haha... sen vidare till min älskling moa säga tjoo sedan träffa min underbaraste brud melisa :)
min dag det.. hahah nu ska jag sova trött som fan.
godnatt min getter, typ så.
min lilla groda, heheh

Världens bästa

 

Eftersom Caroline bjuder underbara jag, Melisa, bjuder på några fina bilder från vår dag!
Det gäller att bjuda på sig själv babes!
--
Du är den finaste vännen man kan ha, Caroline. Jag älskar dig och du förtjänar det bästa i livet. Ser fram emot sommaren med dig och alla år vi har framför oss. Töntigt som det är så är jag inte hel först när jag är med dig. Du är min bästavän och kommer alltid vara det. Du är den mest underbaraste människan jag någonsin träffat.
Jag ♥ dig helt enkelt

 

 


Länge sedan!

galet länge sedan jag bloggade sist.. förlåt för det men har inte orkat blogga... men nu kör vi igen !
Denna dagen har jag spenderat med min vän moa, vi tog moppen till donken åkte drive true och sedan vidare till träningen.. inget smart drag haha. vart ju as jobbigt att springa på en fettig hamburgare.... illa. så träningen gick inte grymt men skiterit, vi krossar dem alla nästa gång, så passa er brudar ! lol.
men nu ska jag slagga, har nationella i matte imorgon, otaggad som fan, men nu kör vi !
pöss <3

RSS 2.0