You can move a mountain, you can break rocks, you can be a master, don't wait for luck


lagom seg dag

hej babes, nu var det länge sedan jag bloggade igen men har verkligen int haft tid fullt upp hela tiden nu för tiden.
i helgen träffade jag lite vänner och inte vänner haha nej men några jag inte kände men känner lite smått nu iallfall. kul var det iallafall !
 
sedan resten av veckan har jag träffat lite vänner och pluggat, och idag sitter jag bara hemma och pluggar, funderar på att åka in till staden till mamma som ikväll har något mys grej på sin butik, men vi får se hur det blir ! 
 
juuuuste jag har bort att glömt berätta att min käraste freja och jakob kommer och bor här över helgen ! super mysigt har saknat dem såååååå !
 
nu borde jag iallfall börja med plugget som jag sagt att jag ska göra i en timma typ... så vi hörs senare ! 
 
kom hit nu min ängel

världens finsate är ni <3



världens finast vänner <3
 

alltid jag

hej finaste ni !
jag är verkligen vääärdelös på att blogga, men det är så mycket hela tiden...
säger att jag ska bli bättre men vi lär väll se hur det blir med det.. känner mig själv lite för bra för att tro på det.
 
aja just nu sitter jag och försöker plugga engelska verb, går väl sådär. okej helt ärligt har jag inte ens öppnat boken än... är ni stolta????
nej men borde faktiskt ta tag i det, dock har jag lagom ont i mitt knä...
det hoppade idag för typ 3434 gången på ett halv år.. blir så trött på det och det gör så stört ont, men mina vänner är så fina och hjälper mig ! ska försöka slippa kryckorna imorgon då jag inte orkar hoppa runt, igen. 
aja nu ska jag ta tag i pluggandet, puss babes <3
 
 

alltid jag

hej finaste ni !
jag är verkligen vääärdelös på att blogga, men det är så mycket hela tiden...
säger att jag ska bli bättre men vi lär väll se hur det blir med det.. känner mig själv lite för bra för att tro på det.
 
aja just nu sitter jag och försöker plugga engelska verb, går väl sådär. okej helt ärligt har jag inte ens öppnat boken än... är ni stolta????
nej men borde faktiskt ta tag i det, dock har jag lagom ont i mitt knä...
det hoppade idag för typ 3434 gången på ett halv år.. blir så trött på det och det gör så stört ont, men mina vänner är så fina och hjälper mig ! ska försöka slippa kryckorna imorgon då jag inte orkar hoppa runt, igen. 
aja nu ska jag ta tag i pluggandet, puss babes <3
 
 

no bloggning

det var länge sedan jag bloggade nu, har varken haft tid eller ork sorgligt nog..
men nu kör vi igen !
helgen har varit riktigt grym, fiesta i fredags med skoj folk, bästisen i lördags och första jobb dagen i söndags så grym helg !
idag vaknade jag upp med huvud verk och bagdad inflyttat i min hals, men pallrade mg i väg till skolan min ändå duktig som jag är, gick dock hem efter lunch då jag inte var på topp ! 
sen dess har jag kollat lite filmer, sovit lite och fixat min kära vän frejas blogg som hon håller på och skaffa, kan länka när hon är igång med bloggandet !
 
men nu ska jag gå och hjälpa min käraste broder med maten, inga föräldrar hemma ikväll så blir potatis bullar. fett nice.
men vi höres, pössssss
 
min käraste broder, älskar dig din mupp.

nu sitter jag här och bah sitter

tja bloggen. och alla ni som läser bloggen. hehe
idag har varit en helt ok dag. gick liiiiite för länge, men sedan gjorde jag och mina sköna böna lovisa pannkakor. fett gott. tjockisar vi är. men jag gillar tjockisar så det är okej.
ajaa imorgon är det iallfall fredag och kanon skönt med helg, dör typ. har dock en hemsk skoldag framför mig innan dess... 8.10-16.40..... det är typ 9 timmar i skolan.... tortyr. 
efter detta är det iallfall fest med brudarna som gäller, skoooj ju. taggad till tusen.
men jag ser ut som en zombie och har typ 45 ica kassar under mina ögon så nu är det dags att sova, puss.
 
bara för jag är fet och detta såg typ as gott ut. jag och melisas jordgubbar och choklad för några veckor sedan

to be somebody you have to eat somebody

hej hjärtegullsisar !
haha okej det där var galet gay.
aja idag så började dagen med att jag var otroligt seg, snosade en halvtimma typ... sen kom jag på att jag skulle ha skolfotot samma dag så fick lite panik, var dock klar så att jag kunde gå och hinna till tåget och precis när jag ska gå så är buss kortet borta.. och min mamma var segare än någonsin... och började gå och leta efter busskortet typ.. men när det var 4 minuter kvar så struntade jag i det satans busskortet och gick ändå, så ser jag tåget komma så jag börjar springa, så precis när jag kommer fram , bah yes jag hann, så börjar dörrarna stängas så trycker jag på knappen så åker tåget..... fy i bänken så sur jag var då. ville ta den satans chaffuören och slänge cheeseburgar på han. 
ajaa kom bara någon minut försent så gjorde inget, meeen ändå så himla irriterande.
sen sådär runt tio var det dags för skolfoto... jag fick sitta.. trodde äntligen jag skulle få stå... men nej nej....
och jag kände hur ful jag blev, smilet blir så hemskt. stelt som fan.
men detta var inget emot enskilda, hahahah asso det var så hemskt, såg ut som en pedogubbe på rikitgt. ville typ bränna upp dem allihopa. hemskare än hemskt.
 
sen var vi på något satans museeum idag.. haha as tråkigt vi gick bara runt och skulle typ analysera bilder och skit. inget kul
aja sen slutade jag iallafall och åkte hem till min pudding moa som äntligen kommit hem, vi tääänkte ha pluggat men det blev inte så... vi typ åt... fatzon vi är
 
detta blev en hel bibel... men men jag gillar biblar.
nu ska jag läsa mina kära engelska bok och sedan sova så, vi hörs babes !
 
vadå jag tycker jag är cool

stockholmstad

hej babes !
dålig uppdatering men så blir det ibland... 
aja idag hade jag ju matteprov.. allt jag pluggat på kändes heeelt onödigt då typ inget var med på rovet kändes det som haha, aja gick väll ändå helt okej tror jag...
slutade tidigt idag, skönt det. men så jag tog med mig min käraste mamma upp till stockholmstad för att shoppa lite, världens mysigaste ! älskar att umgås med min mamma, hon känns mer som en syster en som min mamma ! fick iallafall med mig en jacka, ett par jeans, och en stickad tröja !
kändes som det behövdes lite nytt i min garderob !
visar kanske någondag !!
men nu ska jag kolla vidare på x factor !
cyaaa
 
 
älskar dig min ängel <3

matteboken kallar...

hej.
helgen går alltid så himla snabbt... förstår inte.. hemskt. aja igår kväll var jag med min babe, och sen åkte vi och träffa några vänner och bah gled typ.
missen sov här sen, somnade typ 1 var helt döda... men mysigt var det !
imorse ställde vi klockan duktiga som vi var, jag vaknade tydligen inte dock.. haha är otroligt svår väckt. men aja trotts att klockan var ställd har jag inte kommit upp från min sköna säng... alltid jag och bara ligger kvar i typ år...
 
aja nu ska jag upp äta och sedan sätta mig med matten och plugga lite.. har prov imorgon och känner att jag har en del kvar.. så det är väll bara att kötta !
puss 
 
hemsk bild från i somras. men besti <3
 

H.E.L.G

äntligen var det helg, så sköönt, haha dock gick jag ju bara en endaste dag i skolan denna vecka, men man kan aldrig få för mycket helg !
vaknade för en stund sedan men har inte orkat ta mig ur sängen än... vet att jag måste upp och plugga och det lockar ju inte direkt.. satans matte..
men nu ska jag vara en duktig flicka. 
hörs babes
 
 

skoltrött

hej babes !
hahah jag som längtade till skolan är efter en dag ganska så skoltrött... det är så mycket, räcker med att du är borta en dag sen har du berg av läxor tänk då 5 dagar... herregud... plus detta gick jag 9 timmar i skolan... från 8.10 til sådär 2 i fem.. helt underbart <333
nej men det var väl ändå skönt att komma bort från min säng och mitt hus lite och få träffa alla mina fina vänner ! haha kommer väll i fas med pluggandet snart med, hoppas vi !
 
denna underbara dag efter skolan tillbringade jag för mesta dels framför min käraste vän matteboken... kände att jag hade lite att kommaigen i.. men gick även ut med en fin vän från min gamla skola, kul att träffa henne igen ! kändes länge sedan ! saknar faktiskt alla mina kära från gamla klassen, får se till och ses tycker jag.
 
imorgon ska jag vara med besti, äntligen ! känns som vi aldrig träffas längre typ. så stört illa ! men aja tagg på det iallafall, vet inte vad vi hittar på men något kul blir det !
 
nu ska jag krossa min bror på fifa.. önska mig lycka till, lär behövas. lol...
baby.

godnatt

jag är super trött.. även om jag har sovit i princip hela dagen är jag helt död.. så nu ska jag sova ! ska äntligen till skolan imorgon också... känner mig som en nörd när jag längtar efter skolan men efter ungefär en vecka bara hemma klättrar jag på väggarna haha... så sov så gott fina ni !

sjukling

hej fina läsare !
vaknade precis, är hemma idag igen tyvärr, så stört tråkigt att bara vara hemma... man blir så rastlös. men mina ögon kliade galet imorse när jag vaknade så då var det bara att gå och lägga sig innan och sova några timmar til... imorgon bär det iallafall av till skolan i vilket fall som helst !!
 
igår kväll åkte ju min skönhet moa till barcelona, jag är fruktansvärt avundsjuk.. vill med utomlands nu när det börjar bli kallt och ruggit, men hoppas hon har det super det är hon värd ! så får jag hålla ut till sportlovet innan jag får lite sol på kroppen min...
 
jag känner mig så stört blek.. visst jag brukar inte vara brun och vart inte så brun i sommras, bara våtdräckt och shorts bränna så den ven om det, men kollar man på mig nu bländas man ju... jag är som ett spöke. helt stört vit... så får ta mig och sola lite någon dag !
 
men nu ska jag ta mig ett ryck och plugga några av alla 2932832903 tal jag har i matte !! 
puss babes
 
oh jag saknar sommaren. 

sängen kallar

hej fina ni !
jag har precis tagit mina tabletter som den knarkis jag är så nu väntar sängen ! ska vila upp mig ordentligt så jag kanske frisknar till och kan ta mig till skolan imorgon !! är så trött på att bara ligga hemma... man blir så rast lös.. känns som jag kollat varenda film i denna värld... så imorgon hoppas vi på skolan !!
 
annars då? jag tror jag får min lön från sommarjobbet mitt vilken dag som helst, ska bli så skönt att få lite extra pengar på kontot, även om det inte är något speciellt jag funderar på att köpa inte som jag kommer på just nu iallfall, så är det skönt att ha, då jag lär komma på något ! så väntar bara på att den ska trilla in på kontot !
 
men nu ska jag läsa igenom spanska en extra gång sen ska jag gå och borsta tänderna mina !



pappa räddar dagen

hemma idag igen då... blir ju aldrig frisk.. så stört tråkigt att vara sjuk, blir så extremt rastlös.. men men vad ska man göra, mår man inge bra gör man det inte.
min älskadeunderbaraste pappa ringde precis och frågade om han skulle köpa nois till mig, finns det något bättre? räddar dagen sådär på två sekunder. B.Ä.S.T
 
ajaa sen blir det väll spanska pluggande då jag har prov imorgon om jag kan gå, men är lika bra att plugga in det så det är gjort.. dock kändes det ju fruktansvärt jobbigt. men det är väll bara att göra !
sen ska jag sova. haha allt jag gör nu förtiden känns det som, sova ta tabletter, äta och återigen sova...
aja är väll så att vara sjuk... ska dock friska till mig så jag inte behöver ligga här imorgon igen..
 
bloggar sen bröder, men nu ska jag äta nois.nois

världensbästa är du <3
 

hamster caroline är tillbaka

hej babes !
har precis tagit mina 38320 tabletter, och känner äntligen att svullnade börjar ge sig..
hahah förstår inte det här på kvällarna innan jag tar medicien svullnar ögon och kinder upp och jag blir som en liten hamster... haha så hemskt ! hoppas det går över snart för min bror kan inte vara i samma rum som mig för han garvar för mycket... då känner man sig snygg. tack bror <3
 
aja idag fick jag träffa min sköna böna lika mys som vanligt utom att båda var sjuk och typ helt döda. satt typ och kollade framför oss, meeeen fick fetaste söt rycket så vi bar oss ner till ica för att köpa bullar och vår älskade läckerol... kommer bli beroende av dem där tabletterna såååå stört goda, tar man en är man fast. hej missbrukare. nej men prova dem. det är i en påse typ gröna tabletter. tips från coachen.
 
imorgon då, ska sova hela dagen då jag inte får gå till skolan än innan svullnaden lagt sig helt, sen träffa sköna bönan moa igen innan hon åker till barcelona. och jag är så stört avundsjuk att jag dör !
aja hon är värd att få åka på semester ! hoppas bara vädret är på topp !! 
 
men nu ska jag sova, och hoppas på att inte vakna upp som hamster, haha !
 
jag bah glider.
 
 

för mig är du livet, men jag tar dig för givet

heej finaste ni ! 
väntar på att min älsklings moa ska komma, dock ska vi bara plugga så inget speciellt alls men ska bli kul att träffa henne, hon får mig alltid att må bättre och just nu behövs det, hoppas hennes magiska krafter förvandlar mig från mitt hamster jag... det är ju hemskt att se ut som en fet hamster typ !
ajaa nu kom min älskling så vi hörs sen ! 
 
stöööört failad bild, men äslkar dig min ängel <3

jag.saknar.vittra.

 
 
 
 
 
 
 
jag är stört läskig här men äsch då...
 
 
 
 
 
 
 
världens bästa klass. världens bästa skola. världens bästa vänner. jag saknar det.
 

drömdag

herregud vilken dag.... inte den bästa dagen i mitt liv kan jag inte påstå... 
dagen började dock helt ok, låg kvar liiiiite för länge i sängen än jag egentligen borde, men hann med tåget uutan att behöva springa
förmiddagen var helt klart bra, inga bra pass men just idag var det gnska kul faktiskt, gick och åt lunch och sedan började helvetet.... haha
det började med att jag började nysa, men trodde det bara var min förkylning, sedan blev mitt ansikte rött och började svullna upp, då började vi undra var det var som hände.. när ögonen sedan svullna, blev röda och började klia, gick jag och mina kära malin till skolsyster, sedan började halsen klia och kännas tjock..
skolsköterskan sa det var alergichock och att jag borde bege mig hemmåt, och ögonen slutade aldrig klia och halsen klia och allt klia... usch vad äckligt det var !
ingen av mina föräldrar kunde hämta mig och skolsköterskan ville inte släppa iväg mig själv, men malin har världens gulligate pappa, as snäll så han skjutsade hem mig och malin plus tog med en massa tabletter och ögon droppar som jag knarkat.
 
ooooch sedan har jg resten av kvällen suttit på akuten, haha eller okej bara 1,5 timme.. men kändes länge, knarkat ännu mer tabbleter och gjort massa tester.... nu blir det iallfall 7 tabletter på morgonen 7 på kvällen och åtminstone 2 dagar hemma då jag måste hållas under uppsikt.. så kul för mig. haha alltid jag. jag suger.
 
om det var någon som orkade läsa detta inlägg hoppas ni mår bättre än jag gör, och att er dag varit något bättre än min !
 
feting random bild.

skjut mig långsamt

hej booys ! 
har pluggat i princip hela dagen.. så stört segt, speciellt då jag har pluggat matte och spanska som lätt är dem dem tråkigaste ämnena.. så min dag kanske inte vart den roligaste...
plus detta vart det ingen bio, då min älsklings moa var sjuk, men träffade henne ett tag ändå, vi gick och köpte läckerol.. hahaha så stört goda. dem som är i en påse är bäst, kom dock inte ihåg var det är för smak... haha ja jag gör reklam för läckerol.
 
men nu ska jag faktikst gå och borsta mina tändeeer så vi hörs gosisar ! 
hej jag ser galen ut, men äsch <3

söndags morgon

hej gosisar !
jag tycker verkligen inte om söndagar.... det är skönt att vara ledig men dem är alltid så sega man gör aldrig någonting typ... idag blir det iallafall pluggning tillmax, ska kolla lite vad jag missat nu när jag varit sjuk och sedan blir det bio med min älskling ! 
 
jag är sjuuukt seg idag och har fortfarande inte klivit upp ur sängen.. lat brud. nej men skönt när du kan sova att sova och att jag har plugg att göra lockar det inte direkt mer att gå upp...
men nu ska jag faktiskt ta mig ett ryck och resa min stora rumpa från denna säng.
sååå vi hörs babes ! 
 
 
hittade en bild på frejas urgulliga kusin hedda, världens sötaste heddabus !
 
 

Leker fotograf

 
 
 
 
 
fotoooo - me, Canon 450D 
 
occcch nu såg jag as proffsig ut :D
nej men tycker det kan vara kul att fota någon gång sådär ibland så lär väl komma upp några sådanna härna bilder, hoppas ni står ut. nu ska jag sova, gooodnatt <3

myskväll

Hej babes 
kom hem för precis ett litet tag sen hade en jätte mysig kväll med saknade vänner, var verkligen otroligt länge sedan jag såg dem. vi käkade pizza och kolla film, 21 jump street vart filmen. hade dock sett den innan men lika rolig denna gång också... jag kan verkligen kolla samma film om och om igen utan att tycka den börjar bli tråkig.... men det var super mysigt att träffa vännerna igen så hoppas det blir fler sådanna kvällar :)

på dagen var jag ju som sagt med min besti festi, hade kul som vanligt, vi fettade oss med glass, popcorn och så kollade vi på KIK-ASS, konstig film tyckte jag... haha förstod inte mycket alltså... aja det var mysigt ändå !
alltid mysigt med min gulle
 
imorgon tror jag att jag ska träffa min käraste moa, vet inte riktigt vad vi hittar på men något kul blir det iallafall ! vi pratade om bio, haha gud så mycket filmer jag kollar nu förtiden.... aja mys det ju !
skaa iallafall bli tok mysigt att träffa min ängel imorgon !
vi hörs imorgon gosisar !
 
mina finaste tjejer <3

1 september

hej gosisar
gud vilken piss väder det var idag.. helt hemskt. känns verkligen som hösten är här nu, vilket känns lite sådär... 
idag mår jag åtminstone lite bättre även om jag låter som att jag är 90 årig gubbe typ.. men brukar bara vara på morgonen man är hes så brukar det gå över sedan som tur är ! 

idag då, jaaag ska äntligen få leka med min saknade pärla melisa, har inte träffat henne mycket på senaste tiden, men idag är det banne mig dags. sen ikväll så ska min familj-minus min pappa som är på grabbhelg äta middag med anton, felicia och kicki. super mysigt, länge sedan jag träffade dem! 

ajaa nu ska jag ta min stora rumpa upp från denna säng och göra lite nytta ! vi höres guuuys
 
 
jag och min finaste besti på midsommar, världens bästa är du <3

Back on track

heej mina fina ! 
förstår inte att jag fortfarande har folk som kikar in på min blogg fast jag inte bloggat på typ tre månader, men nu ska det bli ändring tänkte jag ! hade ingen bra dator under sommarn då jag lämnade in min macbook när jag slutade nian... men nu ska vi rycka upp oss ! 

har försökt göra lite ändringar här, bloggen har ju sett likadan ut sen typ alltid... så var väll på tiden ! hoppas ni gillare. annars synd. hehe

Denna dagen har iallafall spenderats i min säng då jag är sjuk... min hals är bagdad på riktigt.. pratar som en gubbe i 90 års åldern.. hemsk. aja har kollat en hel del filmer, men hade sett dem flesta av dem innan, men hade för dålig fantasi för att hitta nya.. aja nu ska jag äga missen på tetris !

hörs imorgon gölls ! 
 

RSS 2.0